Pand13 bestaat uit Stephan de Kievit en Karin van Ekeren.

Stephan de Kievit heeft inmiddels zo’n 15 jaar ervaring in het vastgoedbeheer. Dat begon allemaal met een opleiding bouwkunde aangevuld met opleidingen in organisatie en uitvoering in bouw- en vastgoedmanagement. Vervolgens werkte hij als technisch manager voor diverse institutionele en private vastgoedbeleggers. In die functie beheerde hij winkel-, bedrijfs-, kantoorpanden, woningen en verenigingen van eigenaren. Hij was verantwoordelijk voor het planmatig- en klachtenonderhoud, nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Daarnaast heeft Stephan de Kievit een uitgebreid netwerk opgebouwd en is daardoor in staat om snel en zeer klantgericht te werken. Last but not least zorgt hij voor een goede sfeer in uw VvE.

Die jarenlange ervaring in VvE-beheer werkt in uw voordeel. Waarom zou u zelf het wiel uitvinden?

Karin van Ekeren vult hem perfect aan met haar jarenlange ervaring in het voeren van een sluitende administratie, het plannen van werkzaamheden en het te woord staan van klanten in binnen- en buitenland.

 • Informeel en professioneel

  Pand13 slaat u niet om de oren met vakjargon en communiceert zo dat u ook weet wat er speelt.

 • Makkelijk bereikbaar

  Pand13 is betrokken en denkt altijd actief mee om tot de beste oplossing in kwaliteit en prijs te komen. Altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Glashelder

  Pand13 maakt vastgoedbeheer inzichtelijk en houdt u op de hoogte over de voortgang.

 • Geen vriendjespolitiek

  “VvE-beheerders zitten vast aan aannemers”. Dat is een veelgehoorde klacht. Pand13 doet niet aan vriendjespolitiek. Elk pand past een eigen oplossing. Kwaliteit staat altijd voorop. In overleg met u komen we zo tot de beste oplossing in prijs en kwaliteit.

 • Leesbaarheid

  Geen wirwar van cijfertjes, maar duidelijkheid en transparantie. Pand13 vindt de leesbaarheid van de financiële stukken belangrijk.