Techniek en onderhoud

Groot onderhoud komt eraan en het appartementcomplex moet van boven tot onder geschilderd worden. Waar moet u beginnen? Welke verf is geschikt en welke kleur past bij uw pand? Pand13 helpt u hierbij en zorgt voor overzicht door een planmatige aanpak en daardoor preventief onderhoud.

Of u merkt dat er een lekkage in uw huis ontstaat. Waar ligt de oorzaak? U wilt onderzoek van een onafhankelijk persoon want het kan ingewikkeld zijn om uw buren aan te spreken.

Denk ook aan servicecontracten voor bijvoorbeeld uw tuin, liftonderhoud, dakonderhoud en schoonmaak. En Pand13 sluit ook collectieve energiecontracten voor uw VvE af. Zo bespaart u ook nog eens op energiekosten.

Pand13 checkt jaarlijks de onderhoudscontracten op werkomschrijving en op prijs. Voldoet het contract nog? Kan het beter of goedkoper, dan gaan wij er voor u achteraan. Het is dus niet statisch, maar altijd in beweging. Dat is onze toegevoegde waarde en hiermee tonen wij onze betrokkenheid.

Financiën en boekhouding

U wilt duidelijkheid en inzicht in de financiële situatie van uw VvE. Maar u heeft niet heel veel tijd te besteden om alles helemaal uit te pluizen. Geen zorgen. Pand13 stelt uw jaarrekening op. En maakt voor uw VvE meteen een balans en een begroting. U weet wat de resultaten van afgelopen jaar waren en of er nog voldoende geld in kas zit. Contracten voor liftonderhoud, schoonmaak, tuinonderhoud, dakonderhoud worden nagelopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Pand13 verzorgt de volledige financiele administratie voor uw VvE, inclusief het innen van de voorschotten en de eventuele extra bijdrage. Ook regelt Pand13 de betalingen voor de werkzaamheden die voor rekening van de VvE zijn, bijvoorbeeld voor onderhoudscontracten.

Administratie en organisatie

Een goede administratie kost meer tijd dan u denkt. Bijvoorbeeld het innen van de voorschotten. Binnen de VvE zullen er soms leden zijn die vergeten hun voorschot te betalen. Heeft u tijd om daar achteraan te gaan? Als medebewoner kan dat ook nog eens ongemakkelijk zijn omdat u ook elkaars buren bent. Pand13 vastgoedbeheer is onafhankelijk en neemt dat allemaal voor u uit handen. Wij zorgen dat u daar geen omkijken meer naar heeft. En mochten er klachten zijn, bijvoorbeeld een lekkage of een kapotte lift? Pand13 pakt deze klacht op en meldt deze voor u.

Welke zaken neemt Pand13 nog meer voor u uit handen?

Pand 13:

  • zorgt ervoor dat het pand goed verzekerd is, bijvoorbeeld tegen schade door brand;
  • organiseert de algemene ledenvergadering;
  • notuleert deze vergadering en stuurt de vergaderstukken naar alle leden;
  • voert de besluiten uit die tijdens de algemene ledenvergadering zijn genomen.

Tarieven

Pand13 biedt pakketten al vanaf 15 euro per appartement per maand. Heeft u een concrete vraag waar u tijdelijk, zonder contract, hulp bij nodig heeft? Ook dan help Pand13 u verder.